Малко хронология…  По вратата на не съвсем новата пиарка на Народния

...
Малко хронология…  По вратата на не съвсем новата пиарка на Народния
Коментари Харесай

Кръстева и пиарите й поздравиха Морфов за ЧРД. Шефът на Народния театър остави екипа без промяна

Малко хронология… 

 

По вратата на не напълно новата пиарка на Народния спектакъл Велислава Кръстева се появиха надписи “ДПС ” и “Изчезвай ”. По-късно основният режисьор Александър Морфов удостовери спекулациите, че точно той стои зад действието, само че се стимулира с това, че не може да търпи хора без морал и е срещу политическата агитация. 

 

Морфов се оказа засегнат от обстоятелството, че до момента в който е на длъжността пиар на Народния спектакъл, Велислава Кръстева съпровожда Ахмед Доган до урните на 2 октомври. Самата Кръстева бе народен представител в няколко Народното събрание от групата на Движение за права и свободи и не крие политическите си пристрастия. Морфов изразил възмущението си пред шефа на театъра Васил Василев, само че не срещнал поддръжка. 

 

“Екипът ще продължи да работи в същия състав. Обичам хората, които работят в него. Мисля, че съм събрал такива, които обичат българската просвета и би трябвало да работят за нея. Театърът се развива и ние би трябвало да продължим да го водим напред “, съобщи пред Българското национално радио Васил Василев. 

 

На фона на тези разпри и очевидното напрежение сред Велислава Кръстева и Александър Морфов, пиар екипът на Народния спектакъл реши да честити рождения ден на режисьора. 

 

“Честит рожден ден на основния режисьор на Народния спектакъл – Александър Морфов!Пожелаваме му доста здраве, благополучие, креативен триумфи, овации и артистични достижения! ”, пишат на Фейсбук страницата си от Народния спектакъл. 

 

Въпросът е ще одобри ли Морфов тези пожелания? 

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР